Приватност

Политика за приватност за запален MILF разговор

На hornymilfchat.com, достапно од https://www.hornymilfchat.com, еден од нашите главни приоритети е приватноста на нашите посетители. Овој документ за Политика за приватност содржи типови на информации што ги собира и снима hornymilfchat.com и како ние ги користиме.

Ако имате дополнителни прашања или ви требаат повеќе информации за нашата Политика за приватност, не двоумете се да не контактирате.

Оваа Политика за приватност се однесува само на нашите онлајн активности и важи за посетителите на нашата веб-страница во однос на информациите што тие ги споделиле и/или собираат на hornymilfchat.com. Оваа политика не се применува на какви било информации собрани офлајн или преку други канали освен оваа веб-локација.

Согласност

Со користење на нашата веб-страница, вие се согласувате со нашата Политика за приватност и се согласувате со нејзините услови.

Информации што ги собираме

Личните информации што ви се бара да ги дадете и причините поради кои сте побарале да ги доставувате, ќе ви бидат јасни во моментот кога ќе ве замолиме да ги дадете вашите лични информации.

Ако не контактирате директно, ние може да добиеме дополнителни информации за вас, како што се вашето име, адреса на е-пошта, телефонски број, содржината на пораката и / или прилозите што може да ни ги испратите и сите други информации што можете да изберете да ги дадете.

Кога се регистрирате за сметка, ние може да ги побараме вашите информации за контакт, вклучувајќи предмети, како што се име, име на компанијата, адреса, адреса на е-пошта и телефонски број.

Како ги користиме вашите информации

Ние ги користиме информациите што ги собираме на различни начини, вклучително и на:

  • Обезбедете, работете и одржувајте ја нашата веб-страница
  • Подобрување, персонализирање и проширување на нашата веб-страница
  • Разберете и анализирајте како ја користите нашата веб-страница
  • Развијте нови производи, услуги, карактеристики и функционалност
  • Комуницирајте со вас, директно или преку некој од нашите партнери, вклучително и за услуги на клиентите, за да ви обезбедиме ажурирања и други информации во врска со веб-страницата и за маркетинг и промотивни цели
  • Ви испраќаат е-пошта
  • Најдете и спречете измама

Лог датотеки

hornymilfchat.com следи стандардна процедура за користење на датотеки за евиденција. Овие датотеки ги регистрираат посетителите кога посетуваат веб-локации. Сите хостинг компании го прават тоа и дел од аналитиката на хостинг услугите. Информациите собрани од датотеките за евиденција вклучуваат адреси на интернет протокол (IP), тип на прелистувач, Интернет-провајдер на услуги (ISP), ознака за датум и време, страници за упатување/излез, а можеби и број на кликнувања. Тие не се поврзани со какви било информации што може да се идентификуваат лично. Целта на информациите е да се анализираат трендовите, да се администрира страницата, да се следи движењето на корисниците на веб-страницата и да се собираат демографски информации.

Cookies и web beacons

Како и секоја друга веб-локација, hornymilfchat.com користи „колачиња“. Овие колачиња се користат за складирање на информации, вклучувајќи ги и преференциите на посетителите и страниците на веб-локацијата до кои посетителот пристапил или посетил. Информациите се користат за оптимизирање на искуството на корисниците со прилагодување на содржината на нашата веб-страница врз основа на типот на прелистувачот на посетителите и/или други информации.

Нашите Реклама Партнери

Некои од рекламни на нашиот сајт можат да користат колачиња и веб-бенакони. Нашите партнери за рекламирање се наведени подолу. Секој од нашите партнери за рекламирање има своја Полиса за приватност за нивните политики за кориснички податоци. За полесен пристап, ние ги поврзавме со нивните Политики за приватност подолу.

Рекламирање партнери Политика за приватност

Можете да ја консултирате оваа листа за да ја најдете Политиката за приватност за секој од рекламните партнери на hornymilfchat.com.

Рекламните сервери или рекламните мрежи од трета страна користат технологии како колачиња, JavaScript или Web Beacons кои се користат во нивните соодветни реклами и врски што се појавуваат на hornymilfchat.com, кои се испраќаат директно до прелистувачот на корисниците. Тие автоматски ја добиваат вашата IP адреса кога ќе се случи тоа. Овие технологии се користат за мерење на ефективноста на нивните рекламни кампањи и/или за персонализирање на рекламната содржина што ја гледате на веб-локациите што ги посетувате.

Имајте предвид дека hornymilfchat.com нема пристап или контрола врз овие колачиња што ги користат трети лица огласувачи.

Трета партија полиси за приватност

Политиката за приватност на hornymilfchat.com не се однесува на други огласувачи или веб-локации. Затоа, ве советуваме да се консултирате со соодветните Политики за приватност на овие рекламни сервери од трети страни за подетални информации. Тоа може да ги вклучува нивните практики и упатства за тоа како да се откажете од одредени опции.

Можете да изберете да ги оневозможите колачињата преку вашите индивидуални опции на прелистувачот. За да знаете подетални информации за управување со колачиња со специфични веб-прелистувачи, тие може да се најдат на соодветните веб-страници на прелистувачите.

Права на приватност на CCPA (не ги продавајте моите лични информации)

Според CCPA, меѓу другите права, потрошувачите во Калифорнија имаат право:

Барање бизнис што собира лични податоци на потрошувач да ги открие категориите и специфичните делови на лични податоци што бизнис ги собрал за потрошувачите.

Побарајте бизнис да ги избрише личните податоци за потрошувачот што некој бизнис собрал.

Побарајте бизнис што продава лични податоци на потрошувач, а не да продава лични податоци на потрошувач.

Ако поднесете барање, ние имаме еден месец да ви одговориме. Доколку сакате да остварите некое од овие права, Ве молиме контактирајте не.

Права на заштита на податоците од GDPR

Ние би сакале да бидете сигурни дека сте целосно свесни за сите ваши права за заштита на податоците. Секој корисник има право на следново:

Право на пристап - Вие имате право да побарате копии од вашите лични податоци. Можеби ќе ви наплатиме мала такса за оваа услуга.

Право на исправка - Вие имате право да побарате да ги исправиме сите информации за кои сметате дека се неточни. Вие исто така имате право да побарате да ги комплетираме информациите за кои сметате дека се нецелосни.

Право на бришење - Вие имате право да побарате да ги избришеме вашите лични податоци, под одредени услови.

Право на ограничување на обработката - Вие имате право да побарате да ја ограничиме обработката на вашите лични податоци, под одредени услови.

Право на приговор на обработка - Вие имате право да приговарате на нашата обработка на вашите лични податоци, под одредени услови.

Право на преносливост на податоци - Вие имате право да побарате да ги пренесеме податоците што ги собравме на друга организација или директно до вас, под одредени услови.

Ако поднесете барање, ние имаме еден месец да ви одговориме. Доколку сакате да остварите некое од овие права, Ве молиме контактирајте не.

Информации за децата

Друг дел од нашиот приоритет е додавање на заштита за децата при користење на интернет. Ги охрабруваме родителите и старателите да ги набљудуваат, да учествуваат и / или да ја следат и насочуваат нивната онлајн активност.

hornymilfchat.com свесно не собира никакви лични податоци за идентификација од деца на возраст под 13 години. навремено отстранете ги таквите информации од нашата евиденција.


Овие веб-камери претходно беа онлајн